maanantai 14. helmikuuta 2011

Happy valentine's day! Ja samma på svenska!


ELI HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKKI IHANAT VIELÄ TÄÄLLÄKIN!
(toivottavasti toi punanen näyttää tosi ällöltä ja ottaa teidän pikkusten silmiin!) :D

Viime aikoina on, niinku aina, vähä taas jääny toi kirjottaminen ja kun se kerran aina jää ja jää niin päätin että en enää yhtään kirjotusta alota tolla "jääny vähä" -lauseella. Ainakin yritän olla alottamatta sillä.

Oon muistaakseni kirjottanu melkeen viikko sitte viimeks ja johan on taas tähänki viikkoon mahtunu. Rakkaan lapsuuden ystävän isä muutti enkelten kotiin viikonloppuna joten vähä on ollu surullinen olo ja tottakai huoli miten ystävä pärjää, me ku ollaan molemmat oltu aina aika isin tyttöjä! <3 No, mut J, tiedät missä on "varaisi" vaikkei se tietenkää sama ookkaa mut silti niinku ennenki :) Ja aina saa soittaa, jeesin jos vaan voin, oot tärkee mulle tyttö! <3

Tosta surullisesta asiasta huolimatta oon ite henk.koht voinu viikon verran nyt paremmin ja fiilis on todellaki ollu PAREMPI! Niinku aiemmin sanoin: helvetin TAMMIKUU! :D Ei vais, mut toivotaan et tää suht hyvä fiilis jatkuu. Tottakai samat murheet on edelleen ku aiemminki, mihinkä ne nyt noin vaan katois, mut joka tapaukses yleisfiilis on ollu selvästi parempi. Puhuminen jeesas ku kävi ystävien kans vähä juttuja läpi ja sit olin VIIME VIIKON maanantaina jopa aikaansaava :D Okei, siitä on viikko.. mut huomenna yritän taas saada jotain oikeitaki asioita aikaseks niin eiköhän se tästä sit.. :)

Muutenkin nyt yks mistä on ollu murhetta, (enkä tällä tarkota että ois tuonut VAAN murheita, en todellakaan! Paljon hyvääkin on "tuonu tullessaan" mut viime aikoina nyt ollaan menty aikalailla saman kaavan mukaan kerrasta toiseen ja sit on ollu säääääd-feelingsss) on nyt ainaki toistaiseksi "poissa kuvioista" ja sen mukaan elellään... Mut joo, niin kai se menee ettei hyvää ilman pahaa ja jostain pitää luopua että voi saada jotain muuta tilalle?!? ;)

AAAnyway, eikai tähän väliin muuta ainakaan toistaseks? Tuli aika sekalaista settiä mut siinäpä on ihmisille pohdittavaa ja tulkittavaa taas iltapuuhiks! Nyt meitsi menee taisteleen pakkasta vastaan, oon napapiirin sankari saatana! :D Palataan astialle, ehkä tänään, ehkä taas viikon päästä.. luultavasti jo tänään vielä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti