maanantai 27. kesäkuuta 2011

Vauvajuhlia ja lääkäriravailua..

On tosiaan taas pikkasen jääny tää päivittäminen koska koko viime viikko meni lääkäreis juostes. Toissaviikolla joskus oiskohan ollu keskiviikko tai torstai, heräsin päikkäreiltä siihen et jalkaan koski ihan helvetisti. Käytiin sit lauantaina prövänssi-alueella pyörähtääs ja ku kotiuduttiin takas tänne noukittiin Tuula ja Sirpa kyytiin. Näytin sit niilleki mun jalkaa, hoitajia ku ovat ja niiltä tuli suositus käydä näyttääs. No, aattelin sit et meen maanantaina mut koska sunnuntaina ihottuma joka oli tullu torstaina (kummasti heti tukkailun jälkeen, tiedä si johtuiko värinpoistosta jota en ollu aiemmin koittanu)oli menny niin pahaks et näytin kuulemma siltä ku mut ois yritetty tappaa, päädyinki sit jo sunnuntaina lääkäriin pääterveysasemalle.

Lääkäri oli suoraan sanottuna paska; ihottumaa vilkas ja sano et nokkosihottumaa, yeah right. Jalasta oli sitä mieltä että siinä on joku MURTUMA! Siis joo-o, kuka helvetti murtaa jalkansa päikkäreillä ja vielä selvinpäin! Eiköhän siihen heräis.. No, se sit käski tulla maanantaina röntgeniin ja soittaan keskiviikkona tuloksia, varaan omalle lääkärille joko käyntiajan tai puhelinajan. Kävin sit maanantaina röntgenis ja röntgenhoitsuki ihmetteli et miten helvetis olisin saanu jalan murrettua tollee. Röntgenhoitsu myös päivitteli kuinka pahasti jalka on paisunu, lääkärihän ei tätä nähny?!? Soitin sit tiistaina jo omalle asemalle jossa ihmeteltiin kans sen lääkärin touhua ja mut passitettiin saman tien omalle asemalle näyttään sitä jalkaa koska yks aika sille päivälle oli vielä. Mun aika oli sit 14.30 ja se lääkäri pisti samantien lähetteen keskussairaalaan päivystykseen. Sielä sitte jumitettiin muutama tunti, otettii verikokeita jne. Loppujen lopuks ne päätyi pistään verenohennuslääkettä ja käski tulla seuraavana päivänä ultraan. No seuraavana aamuna sit nokka kohti päivystyspolia ja ihmeen nopeesti pääsinki ultraan. Sielä ei nyt sit näkyny mitään mut lääkäri ei kuulemma voinu olla varma oliko tulppaa ollu vai ei koska olin sen ohennuslääkkeen saanu. Laskin että mun jalkaa oli loppujen lopuks tutkinu sen viikon aikana yhteensä 9 hoitajaa ja 6 eri lääkäriä ja koskaan ei sit selvinny mikä oli tullu, et paskaaks siin sitte..

Ja ihan ku en ois saanu lääkäreistä tarpeeks jo niin nyt sit selvitellään miten sen toisen jutun kans, josta aiemmin kirjotin.. Lisää lääkärireissuja ja tutkimuksia siis pukkaa mut niistä lisää tosiaan vasta sit ku tiedän ite enemmän..

Mun oli tarkotus tähän samaan postaukseen kirjottaa babyshowereista jotka Taijalle järkkäilin mut koska tästä nyt tuli semipitkä teksti jo muutenkin niin taidanpa tän jälkeen tehdä vauvajuhlista ihan oman postauksen.. brb..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti