torstai 30. kesäkuuta 2011

Vaaleanpunaisia pumpuliunelmia..

Voi jeesus että en tiedä itkeekö vai nauraa. Voin oikeesti olla ilkee ihminen mut oikeesti. Luen just yhden, ei nyt voi sanoa tutun mutta ihmisen jonka tiedän anyway, blogia ja voi helvetti että voi kaikki olla ah niin ihanaa! Ajattelin oikeesti aluks et oon katkera mut sit ku vaihdoin parin ihmisen kans ajatuksia niin tajusin etten edes oo katkera :D Kyl mä sen tajuan että tietyistä asioista haluaa hehkuttaa ja niin mäkin tekisin mutta jotenkin vaan tulee väkisinkin mieleen että miten yhden ihmisen elämä voi olla kaikin puolin niin täydellistä ja ihanaa. Kaikki menee just niinku se haluaa, oikeesti aivan KAIKKI. :D

Eikä sillä, kyllä mullaki on haaveita ja unelmia ja myönnän itekin että suoraan sanottuna isoin osa niistä on aika suuruudenhulluja, osa ehkä jopa saavuttamattomia mut joku raja nyt kuitenkin.. Ite en esimerkiks ymmärrä ihmisiä jotka suunnittelee syntymättömän lapsensa koko elämän tyyliin samalla hetkellä kun viivat pärähtää testiin. Mitä jos se sun tuleva lapses ei innostukkaan just niistä harrastuksista joita sä oot sille suunnitellu? Mitä jos se ei opikaan niitä kaikkia kymmentä kieltä mitä sä haluaisit sen täydellisesti puhuvan? Entä jos sen unelma-ammatti ei olekaan just siltä alalta millä koko muu suku on? Meinaat sä oikeesti pakottaa sen vai itketkö sit loppuelämäs sun toteutumattomia haaveita..?

No joo, ehkä mä palaan nyt ton yhden ihmisen blogiin ja jatkan itteni kiduttamista sillä ajatuksella että ehkä jonkun elämä sit todellakin on kaikin puolin niin täydellistä.. ainakin vielä.

Ps. mikä on teidän isoin haave?

3 kommenttia:

  1. Ihana teksti jotenkin : ) mun isoin haave olis... Että olisin menestyksekäs laulaja, ja tietysti paljon rahaa millä mällätä, pistää ne rahat esim. autoihin, taloihin, muhun ja Tomiin ja vaikka mihinkä ihanaan : )))

    VastaaPoista
  2. haha :D joo on kyllä melkosta pumpulia sen elämä.. kaikki on täydellistä.. phuuh. :DD

    VastaaPoista
  3. mun isoin haave on vaan tavallinen onnellinen elämä. (onnellista elämää nyt kellään ei kyllä varmana oo, kai toiki blogisti sit itkee yksin pimeessä huoneessa yöt että jaksaa päivät hehkuttaa kuinka onnellinen on?? :P) omakotitalo tai rivarin pätkä, mies, lapsi tai pari ja muutama elukka, tykkäisin :D kliseistä mutta totta :P

    VastaaPoista