torstai 28. huhtikuuta 2011

"Päivä 3 - Minun vanhempani"

Hmm.. mitäs kirjottaisin porukoista. No, mamemo eli äippä on 54 vuotias. Työskentelee keskussairaalas ties monettako vuotta. Frendit tuntee nimellä Soikkis.. Aika rento mamma vaikkakin siivoomisesta se jaksaa jauhaa LOPUTTOMIIN. Sen verran paljo se on vuosien aikana jaksanu jaagata et frenditki on oppinu nää ns. Soikkiksen lentävät lauseet: "petaa sänkys", "siisti vähä", "kerää rojujas", "nouki vähä..", lista on loputtoman piiiitkä :D Daddy eli faija, 59 vee gubbe. Tunnetaan frendien kesken nimellä Tomppa. Daddy on puhelias ukkeli joka tulee toimeen KAIKKIEN mun frendien kanssa, aina on voinu niin mä ite ku mun frenditki kertoo vaikka ja mitä sellasiaki juttuja mitä ei välttämättä kaikkien vanhemmat ihan "ymmärtäis".. Mutsilleki voi puhua mut se ei ehkä ihan niin kommentoi verrattuna faijaan.. Aina on kaikki mun frendit ollu tervetulleita ja muutenki vaikka rajat on ollu niin on sitä ymmärrystäki riittäny ties mihin asti.. Oikeestaan ku miettii niin molemmat on loppujen lopuks tosi jees, tarkemmin ku miettii niin ihan helvetin jees :)

Tää päivä on menny himailles, oli muuten eka päivä 9.n päivän jälkeen ku ei tarvinu purjota, jippii!!! :) Yks vanha ystävä monen vuoden takaa kävi puoltoista vuotiaan tyttönsä kans täälä kahvittelemassa ja oli kyllä niin kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Toivottavasti nyt aletaan näkeen vähä useamminki niinku ois ainakin tarkoitus. :) Hetki sit kävin viel tos moikkailemas Tuulaa, sen kans kahvittelu pelastaa päivän AINA. :)

Kynnet jäi nyt sit tänäänKIN laittamatta mut toisaalta ehkä ihan hyväki kun huomenna olis tarkoitus ehkä jonku näköstä siivousta saada aikaseks tehtyä.. alkaa olla kevättä rinnuksis sen verran paljon et mietin et ehkä ois edes pieni kevätsiivouskin nyt sit paikallaan.. :) Se ois sit vappukin ihan parin päivän päästä.. vappusuunnitelmat on viel ihan kokonaan auki mut eiköhän sitä jotain keksi. Ainakin oon päättäny olla selvinpäin, ollu niin kauan huonos kunnos eikä muutenkaan edes tee mieli juoda niin kai se vappu menee selvänäkin. :) Mut joo, eiköhän tässä ollu taas hetkeks.. nyt voiski hetken taas vähä suunnitella tulevia babyshowereita joita oon pikkusysselle järkkäämäs ;) Tosiaan syssen ja sen miekkosen vaavin LA 14.7 eli ei enää kauaa niin saadaan uus ihanuus tähän maailmaan, en malta odottaa!!! :) Mut nyt tosiaan vähä babyshower mietintää ja kattoo jos si myöhemmi viel jotai kirjottais tai huomenna ainaki sit taas.. :)

1 kommentti: