maanantai 3. tammikuuta 2011

2011!

Hyvää uuttavuotta kaikille!!! :)
Uusi vuosi vaihtui hyvässä, toisin sanoen parhaassa mahdollisessa seurassa. Oli ihanaa viettää uv suht rauhallisis merkeissä ystävien kesken, juotiin, syötiin ja valettiin tinaa. En muista koska oisin tota ennen valanu tinaa, varmaan muksuna. Mun tinasta tuli aika littana lätty kuten muut totes. BF Sano et se lupaa tulevalle vuodelle samaa paskaa eri purkis, kuulosti lupaavalta. :D No, eka päivä ei tosiaan menny ihan nappiin koska tapahtui aika yllättävä käänne minkä takia nyt sit ollu vähä pälli kireellä ja tänäänki vähä kakka fiilis. Toivottavasti tää jää tähän eikä mitään paskaa oo tulos.

Ekasta/tästä päivästä huolimatta olo on just nyt aika hyvä oikeestaan. Oon sekä ääneen että mielessäni tehny uuden vuoden lupauksia vaikka muille jakaa ja jo nyt jopa tehny jotain juttuja niiden asioiden eteen! Huomenna meen vielä koululle selvitteleen asioita (jos vaikka valmistuis joskus) ja toivon todella et asiat nyt menis nappiin. Valmiiks jo pelottaa et asiat (TAAS) lähtee meneen hyvin mut sit tuleeki takapakkia.. No toivotaan kuitenkin parasta.

Yks iso ilon aihe on ollu se että mun silmäterä tuli kera pikkuveljensä tänään Vsaan ja huomenna nähdään. Meillä on sit huomenna sekä synttärit että joulu kun kaikki lahjat on täälä vielä odottamas, vielä kun saisin ne kaikki yön aikana paketoitua :)

Ihmissuhteista on pakko postata sen verran et saatiin kyllä joku aika sit BF.n kans hyvät naurut ku saatiin tietää "jotain" ja siinä kohtaa kyllä viimestään oikeesti tajusin että "joku" ei ollu yhtään sitä mitä sen "piti" olla :D Hah, ite en kyllä suostuis. Toisaalta tolla nyt ei ollu sinänsä edes mitään merkitystä koska olin muutenki jo kerenny olla, jälleen kerran, nopee käänteissäni ja päästää "uudet tuulet" puhaltaan :D Tosin neki tuulet on nyt jo puhallellu sellaset melkeen 3 kuukautta ja loppua ei muuten näy, sanokoot muut mitä vaan, I don't care! :) Nyt tuli kyllä aikamoista heittomerkki settiä mut samapa tuo, itelleni kirjotan ja läheisimmätki tajuaa.. ainaki suurimman osan :)

Täytyis mennä nukkumaan ku tein itteni kans sopimuksen et viimestään kahdelta sängys mut se sopimus nyt oli tehtyki rikottavaks. :D Väsyttäis kyllä muttei malttais mennä nukkumaan vaikka tietää et sit tulis se huominenki nopeemmin ja sais asioihin ehkä edes jonkun verran, muutenki huomisesta tulee jännä päivä mut siitä en voi vielä enempää sanoa vaikka rupee oleen jo aika julkista tietoa.. :)
Hmm.. ehkä tähän tosiaan on hyvä lopettaa, hoitaa noi pakolliset ja sit vaan suosiolla nukkumaan, huomenna ku on ihan helvetisti hommaaki..
Natinati kaikki ihanat ja muistakaa että vaikka toi "Kansallinen hymyile tuntemattomille -päivä" meniki jo niin se pieni hymy voi pelastaa jonkun päivän, tai ainakin tehdä siitä edes vähän paremman. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti