maanantai 31. tammikuuta 2011

"kun totuus tulee ilmi kuka loukkaantuu"

Niinpä niin, ei oo taas muutamaan päivään tullu kirjoteltua. Jotenki aina vaan jää ja siirtyy eteenpäin niinku vähä kaikki asiat nykyään.. Sain joka tapaukses tänään vihdoin yhden mua henkilökohtasesti helvetisti vaivanneen asian rykästyä pihalle ja perille sinne minne pitikin. Oli kai oikee ratkasu, vaikee sanoa? Ainaki nyt tuntuu siltä ja toivon sitä todella, vaikka paljo sattuiki. Yritän nyt vaan ajatella et enemmän olis ottanu pitää kipeetä pitää vaan itellä ja jälkikäteen se totuus ois voinu sit sattua vieläkin kovemmin.. tosin, kuka edes tietää mikä on totuus? No, sen selvittäköön nyt joku muu. Täytyy vaan toivoa että kaikki menee hyvin tavalla tai toisella. Ja ennen kaikkea toivoa et toi nyt oli sit oikeesti oikee päätös. Kipeitä juttuja mut aika näyttää?

Oikeestaan mitään erikoista ei oo tapahtunu viime kirjotuksen jälkeen, ainakaan mitään mainittavaa. Päivät on kulunu edelleen hirveistä päänsäryistä ja vähä muistakin kolotuksista kiltisti kärsien, koitan edelleen pitää mieles et kaikki on sen arvosta.. "lopussa kiitos seisoo" vai miten se meni.. =)

Anyway, oon saanu nyt (ainaki taas tällä hetkellä tuntuu tältä) aivan uusia juttuja päähän mitkä antaa motivaatiota hoitaa tietyt jutut kunnialla loppuun ja huomenna olis tarkotus näitä nyt sit lähteä toteuttamaan.. Saa nähdä ku kello soi aamulla et vieläkö on sama mieli, mä kun uskallan jo nyt arvata että tän yön unisaldoks tulee pyöreä 0. No, seki on sen arvosta ;) Tällä hetkellä mulle riittää tietyis asiois että yritän parhaani, ehdin kiduttaa itteeni sit vähä myöhemminkin..

Nyt joka tapaukses peiton alle viettään kitu tunteja ja odottaan aamua, saa nähdä mitä se huominen tuo tullessaan.. hyvät yöt kaikille ja älkää vaan kommentoiko! ;D

1 kommentti:

  1. Vähän kommentoin vaa ;D

    Kirjottelet kivasti, tätä on mukava lueskella :)

    VastaaPoista