maanantai 3. tammikuuta 2011

"mä teen sen joskus, mutten tänään, ehkä huomenna, muttei tänään.."

Niin. En sit tänään päässykään hoitaan asioita koska jännääkin jännempi juttu että ei ollu taas oikeet ihmiset paikalla. No, huomenna uus yritys. Lahjat on edelleen paketoimatta myös mutta koitan niiden suhteen nyt skarpata pian ja pistää pakettiin niin saa sit prinsessa tulla availeen :) Tänään piti tehdä vaikka ja mitä mut en oo kyllä hirveesti saanu aikaseks ku ollu niin helvetinmoiset kivut ja sit viel vähä suututtiki yhdes kohtaa.. :D "mä teen sen joskus, mutten tänään, ehkä huomenna, muttei tänään.." Ehtii sitä huomennaki. :D

Tänään on ollu oikeesti aika outo päivä, fiilikset vaihdellu ihan huolella. Asia mikä eilen jännitti oli ok, kaikki hyvin ja sehän nyt sit sai herkistymään.. :)
Sit yhdes kohtaa päivällä meinas vähä kilahtaa mut sit tuli parista jutusta hyvä mieli + näin jotain "sydämen sulattavaa" niin sit oli jo hymy herkäs taas..
Nää helvetinmoiset kivutki unohtu hetkeks ku kävin kattoos silmäterää sen mummilas ja kyllä oliki ollu ikävä! Oli niin ihana tunne ku toinen juoksi heti halaamaan ja iso tyttöhän Oltsusta oli tullu, niin se aika vaan menee ettei mukana pysy.

Mut joo nyt meen tsekkaan löytyiskö tästä kämpästä mitään mitä vois nappailla näihin kipuihin ja jos pystyis vaikka puol tuntia edes huilaan ku ei tosiaan yöllä tullu oikeen mitään siitä nukkumisesta..
Palataan astialle.. ---->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti