maanantai 24. tammikuuta 2011

Sun-fucking-day!

Mä inhoon, ei mä vihaan sunnuntaita. Viikon turhin päivä. Jo se että joku lauantaina onnistuu sanomaan että "hei huomenna on jo sunnuntai" nostaa niskavillat pystyyn.. sehän on ihan sama ku sunnuntaina sanotaan "huomenna on maanantai" typeriä itsestäänselvyyksiä jotka muistuttaa siitä että arki on lähellä. No, ehkä mä vihaanki sit vaan arkea?

Viikonloppu meni taas aivan turhan nopeesti, perjantaina ei tehty mitään erikoista? Eilen tuli sit käytyä rakkaan ystävän luona kahvilla, viinillä.. jota pitäis nähdä todellaki paljon useemmin! No onneks parin viikon päästä taas viimestään nähään sit kun luvassa synttäri tsempalot joista tosiaan taitaa tulla astetta isommat partyt, ainaki jos kutsulistaa on uskominen, "133 osallistuu ja 137 saattaa osallistua" NICE, tästä tulee kivaa :P Tuli sit viihdyttyä sielä kahvilla alkuperästä pikkasen kauemmin ja "Kotiuduttiin" (olin siis natikylässä) sit joskus puol 5 aikoihin ja leffa pistettiin pyörimään. Oli ihan jees leffa, (taidan olla ainut joka on tätä mieltä) en tosin muista enää sen nimeä mut Jenna Jameson siinä oli ja on se vaan niin kaunis akka! :) Tää päivä on menny jumitelles ja systerin kans Housee pällistäes ja sit illalla T.n kanssa teetä hörppies, perus laiska sunnuntai siis..

Huomenna olis paluu arkeen (mihin arkeen?!) ja jotain pitäis oikeesti koittaa saada aikaankin (taas). Onneks on ees jotain toimintasuunnitelmia (kuulostipa radikaalilta) tehtynä että tietyt asiat etenis oikeeseen suuntaan ja nyt vaan aamua odotelles. Mullahan TAAS oli tarkoitus mennä ajois nukkumaan mut näköjään toisin kävi :D No mut hyvin suunniteltu on puoliksi tehty vai miten se meni niin kai tää kannattaa ;D

SS.stä (huomatkaa ei siis SSS vaan SS, ne tietää ketkä tietää HAHA) sen verran että ainaki vähä edistystä on tapahtunu koska toi juttu on nyt viime aikoina pyöriny niin paljon mieles niin jotenki on tullu ihan eri tavalla skarpattuaki sen suhteen ku ennen, viel ku oppis pitään sen (ja muutaman muun miljoona juttua) pääs silleen 24/7 ni ois ihan huippua :D Oon kuitenki tyytyväinen et toiki juttu edistyy, vaikkakin ihan helvetin hitaasti..

No mut joo, jälleen kerran: unelmia kohti, hitaasti mutta varmasti ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti