perjantai 22. lokakuuta 2010

Epämääräistä pohdintaa..

Mun oli nyt pakko vielä kirjottaa tänäkin yönä koska sitä vähän niinkuin erikseen äsken pyydettiin. :) Fakta on se että en vaan oikein aina osaa päättää mistä kirjoittaisin koska olis niin paljon sanottavaa. Haluaisin kirjoittaa "aihe kerrallaan" mutta koska mulla tunnetusti on 24/7 miljoona ajatusta päässä niin se yhdessä aiheessa pysyminen ei vaan ehkä oikein ole mun juttu.

Eilinen oli aikamoisen paska päivä. Mä en kauheasti yleensä ainakaan ihan kaikilta ihmisiltä odota (tämä ei siis loukkauksena kenellekkään) mutta tiettyjä asioita haluan ja toivon voivani pitää ns. itsestäänselvyyksinä. Yksi niistä asioista on sovituissa asioissa pysyminen. Jos jotain sovitaan, siitä pidetään kiinni ja jos jostain syystä ei, niin sitten ainakin ilmoitetaan. Okei, kyse ei ole kovinkaan vakavasta asiasta mutta on oikeesti suomeksi sanottuna perseestä että sovitaan esimerkiksi tapaaminen tai muu vastaava ja sitten toinen tekee feidauksen. Tällänen ärsyttää suunnattomasti aina, mutta oman lisänsä siihen tuo sellanen kiva seikka että mä kun olen tunnetusti PALJON ressaava ihminen niin jumaliste jos joku tietty ihminen (näitä siis monia, en kohdista kehenkään yksittäiseen ihmiseen)tekee feidauksen niin siinä on isolla varmuudella tilanne se että mä heti ajattelen että sille ihmiselle on sattunut jotain. Eilinen meni venaillessa ja hermoillessa. Ensin vitutti, sitten iski huoli että mitä jos jotain onkin sattunut ja loppuyöstä jo kaikki fiilikset oli yhtä ja samaa. Ja ei, mä en voi ottaa aina sitä luuria käteen ja tarkistaa tilannetta koska jos mua vituttaa niin mä en vaan aina voi "antaa periksi". Oma typerä valinta, kovasta päästä toisinaan kärsii koko nainen. No, epätietoisuudessa eletään edelleen vaikkakin varma tieto on että kyseinen ihminen on kunnossa. Muusta ei kuitenkaan tietoa ja kyllä, olen hieman vihainen. (tämän ilmaisin kyllä myös ko. ihmiselle itselle)

Tänään on vituttanu ja paljon. Ensinnäkin nukuin TAAS aivan liian pitkään. Hommat rästissä edelleen, kyllä. Oli paha mieli eilisestä. Sitte tuli tieto että naapurin kiva setä oli nukkunu pois. Poliisit epäili että parikin viikkoa on voinu olla ja siitä tuli jotenkin paha mieli kun kuitenkin lähestulkoon parikymmentä vuotta samassa talossa asuttu. Kyseessä oli kuitenkin elintavoistaan huolimatta todella mukava ihminen joka ei koskaan rähjännyt kenellekkään eikä muutenkaan aiheuttanut mitään harmia. Syssen kanssa si muisteltiin hauskoja muistoja vähän siitä ihmisestä :) Oli sitten näin sivuhuomautuksena poliisit saanu toisenkin keikan samaan rappuun ku olivat tolle keikalle tullessaan haistaneet pudin rapussa. Olivat tyhjänneet kämppää kuulemma pakettiautollisen verran. Tiedä tästä enkä enempää asiaa lähde edes kommentoimaan mutta saipa taas huomata että meidän talossa tapahtuu aina. Kunnon pihlajakatu, jollei jopa pahempi.

Välihuomautuksena: tarkoitus EI sitten todellakaan ole loukata ketään näillä teksteillä. Pidetään kuitenkin mielessä että tää on vaan ja ainoastaan mun sepustuksia mun tylsääkin tylsemmästä arjesta. Kommentoida saa (kommentointi toivon mukaan toimii) ja ehdottaa aiheita etc. mutta älkää herranjumala ottako niin vakavasti ;)

Tämän lisäksi yks toinen tärkeä ihminen ei taas voinut/halunnut/jaksanut/osannut kommunikoida edes niistä perus arkipäivän asioista. Ärsytti. En vaadi, en edes halua olla ihmisten kanssa 24/7 tekemisissä. Aina ei tarvitse haluta/jaksaa, mutta olisi ihan kiva jos kysyttäessä saisi vastauksen, muulloinkin kuin kännissä. Edes joskus.
Tässäkin tapauksessa kyse on kuitenkin niin tärkeästä ihmisestä että en todellakaan halua suututtaa tyhmillä kommenteillani mutta toisinaan vaan on aika raskasta kun ei tiedä missä mennään ja onko kaikki ok, niin meidän välillä kun yleensäkin. Jos tänne eksyt niin olet tärkeä, muista se.

Mutta joo, takas tähän päivään. Ison asteen vanteen kiristämisestä huolimatta loppua kohti parani. Yks ihminen josta jostain syystä kannan huolta vaikkei niin läheisiä olla koskaan oltukaan, ilmotteli itestään että parempaan suuntaan. Siitä tulin kovin iloiseks. Hyvä tyyppi vaikka moni tuomitseekin sen niin kovin helposti. Lisäks oltiin tyttöjen kans pyörimäs ja siitä tuli hyvä mieli vaikkakin koko kaupunki oli ihan kuollu. Tai ei ihan koko kaupunki sentään, hain nimittäin sitte vielä tupakkaa ja törmättiin johonkin kuulemma juuri Helsingistä Vaasaan muuttaneeseen mieheen joka olis ihan välttämättä halunnuyt että soitan Remu Aaltoselle. No, mulla ei sitten ollut Remulle mitään asiaa vaikka sillä oli puhelin siinä jo valmiina. Lähinnä vaan mietin että kuka hullu muuttaa Stadista TÄNNE?!? :D Se mies pettyi aika pahasti ja lähti tympeenä pois o.o mutta tuli mullekin vähän paha mieli, se kun mietti ja kyseli missä yks keikka on ja mä muistin sen sit kotimatkalla. Jäi harmittamaan kun en muistanu aiemmin. Aika Äiti-Teresaa :D

Sain sit loppuyöstä vielä yhden pariskunnan kylään ja nehän viihtyikin sit aina neljään asti. Oli ihan kivaa kun sais Daddy cool.kin seuraa ja jonkun jauhamaan fisuista :D Me naiset käytettiin aika pohtimalla mun synttäri kriisiä, josta tulossa varmaan vielä PALJON asiaa. Lisäks mietittiin että täytyis ehkä jotenkin ratkaista nimi-ongelma, eli miten kirjoittaa tänne läheisistä ihmisistä. Siis ihan perus juttuja "oltiin sielä ja plaaplaa" kun on jotenkin vaikee kirjottaa käyttäen vaan "se", "niiden" jne juttuja koska eihän niistä kukaan sitte ota helvettiäkään selvää. Täytyy ehkä keksiä salanimet kaikille :D

Mutta joo, valvotusta viime yöstä ja liiasta kahvista johtuen teksti alkaa olla taas sen verran sekavaa että ehkä tähän on hyvä lopettaa ja painua tupakin kautta pehkuihin. Toivotaan että huomenna on hyvä päivä ja pakkohan se on ollakin koska huomenna on PERJANTAI! :)
Hyvää yötä ja huomenta kaikille, pysytään tutkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti