tiistai 26. lokakuuta 2010

vanhaa ulos ja uutta sisään..

Sohvakalustoa siis :D Lähti sit sohva ja toinen nojatuoli pelastusarmeijalle ja toinen nojis kaverille ja sit pojat kävi kantaas uuden sohvan ja nojikset sisälle, kiitos poitsut avusta :) Oli sit "vähä" luultua isommat noi uudet ja vaikka kuinka on käännetty ni tiukkaa tekee :D No, tulipahan hyvä syy hävittää lisää rojua, huomenna lähtee! Mä niin tyhjään tän kämpän! Ja volvo on edelleen myynnis, lisäks kirjahylly ja 2 sänkyä! Tänään on kyl aika hyvin lentäny rojua taas roskiin, hyvää terapiaa toi siivominen ku ressaa niin helvetisti kokoaika kaikki!

Oon miettiny et saan varmaa jonku vatsahaavan viel ennen kolmeekymppii tällä ressimisellä :D Tähän mennes on vasta rintalasta tulehtunu :'D Oon vaan vissiin sen luonteinen et ressaan ja ressaan ja monesti on sanottu et ressaan jostain jonkun murheesta enemmän ku se tyyppi ite :D Mut siivoominen auttaa! Ja ressin lisäks Ärsyttää niin muutama ihminen ja niiden käytös ku ei tiedä mitä pitäis tehdä! KERPELE!
Mut onneks siivoominen auttaa siihenki! :)

Tää viikko tuntuu ihan sika pitkältä jotenki. Perjantaina pitäis pitkästä aikaa kouluun.. paljo huvita ku siel ei toimi taas vaihteeks yhtään mikään! Pari kuukautta sit sovittu yhdenki opettajan kans et se laittaa sähköpostiin tehtäviä et voin tehdä niitä nyt ku ei pahemmin koulua oo mutta eipä ole kuulunu, muistutuksista huolimatta! Paljon mielummin olisin koululla kans mutta luokalla menee nyt pediatriat ja muut mitkä mä oon käyny jo niin ei auta :S Ens viikolla alkaa lääkäriluennot taas.. ihan kiva oikeestaan :) Paska pitäs se selvitys vääntää mut ku ei huvita sitäkää ku mitenkähä saan yhtään mitään allekirjotuksia ku tualta kukaa ikinä oo paikalla/vastaa! ARGH, alko ärsyttää!

Tänään on oikeesti ollu aika ärsy-päivä, yritin irtisanoa liittymääki nii tuli vaa "soita ens kuun 22. päivä" Voi video, halun siitä liittymästä eroon NYT!

No joo mut nyt on varmaa taas hyvä lopettaa ja mennä röökille ku tuli yks ihminenki TAAS mielee ni pukkaa ressiä ja pumppuki vetää melkee ohareita, perus =')
Jos vaikka pääsis johki täält neljän seinän sisältäki.. --->

ps. miksei kukaan kommentoi ku tilastot sanoo että joku tätä scaipaa lukee :DOis kiva tietää ketkä lukee :) Ressaan pian SITÄKI :D

2 kommenttia: