tiistai 26. lokakuuta 2010

masentava maanantai..

Arki lähti sit taas rullaamaan ja täytyy sanoa että kyllä on ollu jos ei masentava, niin tylsä päivä. Viime yö meni taas pyörimiseks ja hyörimiseks ja puol 6 luovutin ja menin röökille. Ulkona oli sen verran kylmä et ajattelin että uni ois tullu sen jälkeen nopeesti mut ei..

Päivällä haaveilin sit päikkäreistä mut sysse paukkas tänne just sillon, mikä tosin ei haitannu yhtään, tulipahan vietettyä laatuaikaa :) Sehän tosiaan diagnosoi että olen sitoutumiskammoinen ja sit ihmetteli vielä kovaan ääneen kuinka jaksat tätä ihme settiä yhden ihmisen kans, toisinaan ihmettelen itsekin. Totes vielä että jos olis vastaavas tilantees niin olis jo jossain hoidos. No, ehkä mulla sit edes joskus on piiitkä pinna (mutta kun se katkeaa, sä kyllä huomaat sen).

Loppu päivä on menny koomaillessa ja mietties.. aika yllättävääkin ihmistä, ainakin jos suhteuttaa tähän miettimisen määrään?? Ei sinänsä yllättävää multa, joten ei tästä sen enempää.. Illalla käytiin tos pyörähtämäs ku meillä oli muka tarve riehua mutta oli sit loppujen lopuks aika koomasta ajelua ku kaikkien energiat tais jäädä kotia =)) Nyt sit vaan jumittanu tasan tarkkaan tässä siitä lähtien ku joku reilu tunti sit kotiuduin, tsekannu sähköpostin, horoskoopit ja hoitanu FARMIN! <3 Oon niin riippuvainen siitä :'D

Tajusin muuten just että mun ohjelma tulee tänään vasta 02.35, saa nähdä onko sillon enää ees hereillä. Toisaalta toivon että en koska tää valvominen alkaa oleen jo luonnotonta.. no, katsotaan. Joka tapaukses lopetan kirjottamisen tältä erää nyt koska muuten luultavasti en malttais olla "hiljaa" ja olis pakko kirjottaa parista asiasta mikä taas johtais siihen että kirjottaisin taas jonku mielestä salamyhkäsesti. :D

Mutta nyt hiljenen, ainakin hetkeksi ;D

ps. jos yks ihminen jostain syystä eksyy lukeen tätä niin äskösestä keskustelusta tuli hyvä mieli, everything's gonna be alright =)

2 kommenttia:

  1. Kyl tää valvomiin alkaa pikku hiljaa ketuttaa.. Miksei vaa voi nukkuu niinku "normaalit" ihmiset :D

    VastaaPoista
  2. me ei vissiin olla kovin normaaleit..? ;)

    VastaaPoista