keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Post Scriptum

Juttelin tossa daddyn kans tästä blogin kirjottamisesta ja se alkoi heti innoissaan selittään kuinka mun pitäis käydä vihdoin fammun päiväkirjat läpi. Pitäis joo ja haluaisinkin mutta taidan silti jättää sen ens kesään. Niitä on niin paljon että siihen tarvii aikaa, paljon. Fammu oli kova kirjottamaan. Kirjotti presidentillekin, sai jopa vastauksen.. missähän se presidentin lähettämä kirje on? Toivon että löydän sen päiväkirjojen välistä, niitä ei kai kukaan oo avannu fammun kuoleman jälkeen..

Daddy uteli mistä kirjotan ja samalla ku vastasin että "meidän uusista sohvista", jäin miettimään että miks helvetissä kirjotan tällästä skeidaa kun oikeesti voisin kirjoittaa elämästä, ja kuolemasta. Kaikesta nähdystä ja koetusta. Asiaa olis paljon. Oikeesti jos miettii niin (kuten aiemminki kai jo mainitsin) viime vuosiin mahtuu niin paljon, oikeestaan välillä tuntuu että liikaaki. Haluaisin kirjottaa kaiken näin nopeesti sanottuna alkaen 5-luokasta ja siitä sit eteenpäin, voi olla että tulis paljo tekstiä.. Toisaalta tuntuu että aika olis oikee koska aikusiahan tässä nyt ollaan (ainakin "aikusia"), toisaalta taas tuntuu että ehkä omalla nimellä kirjottaminen tässä kohtaa elämää ei ehkä oo se fiksuin ratkasu. Jätän asian harkintaan ja palaan sit jos siltä tuntuu, täytyy ehkä tarkistaa muutamilta ihmisiltäkin et mitä uskaltaa ja voi kirjottaa ja mitä ei.. ;S ;)

Niin ja pakko tähän loppuun mainita että tänään paukkui 200.n käynnin raja rikki, kiitos. Ootte ihania ja vielä ihanempia olisitte jos ette olis niitä ihania noin hiljaa. Kommentoida saa, tehdä ehdotuksia, kiittää tai haukkua, jos on jotain kysyttävää mistä tahansa niin täälä se onnistuu anonyymisti tai nimimerkillä jos omalla nimellä ei ihan uskalla, kaikki kommentit/palaute jopa kritiikki on tervetullutta (ei sillä etteikö mulla olis kommenttien hyväksyntä päällä, en mäkään IHAN kaikkee siedä, eikä mun tarvikaan ;) , luultavasti julkasen kuitenki myös paskakritiikit jos sellasta sattuu tulemaan) Mutta nyt, AIKUISTEN oikeesti tupakalle ja sit unta, natinati <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti