tiistai 16. marraskuuta 2010

Jebou ja tättärää!

Sitä oltais sitten taas jo neljällä minuutilla pikkulauantain puolella, kohta on tääki viikko taas lusittu ja pääsee viikonlopun viettoon, jebou! :)
Pari päivää on ollu sellasia päiviä et oisin voinu laulaa Maija Vilkkumaata: "jos se ois minusta kii koko viikko olis ohi ja kuopattu jo..", mutta kun ei oo niin lusittava on.

Tietyt asiat meni yllättäen TAAS niinku meni, systeemit kusi aika huolella ja säännöllisin väliajoin on taas ärsyttäny pitkin päivää. Hetki sitte tuli kuitenki sellanen fiilis et paskat, mä en ala tollasten juttujen takia lerssiä ottaan kasvattaan! ;D Miks edes pitäis? Yks aivan ihana ja loistava ihminen sanoi mulle tässä joku aika takaperin tiettyjä juttuja tulevaisuudesta ja siitä kuinka joitain tulee vielä suoraan sanottuna ehkä vituttamaan tietyt asiat. En haluis olla ilkee mut hyvin mahdollista et se vittuuntuneiden poppoo kasvoi tai tulee kasvamaan ainaki vielä yhdellä. No can do, jokainen tekee ite valintansa. Kuulostaa suhteellisen karulta ja rumalta mut ei täs elämäs kaikki muukaan aina niin kilttiä ja kaunista oo. Että ei muuta ku "silivati seilaa, silivati seilaa.." ;)

Anyway nyt on jotenki sellanen kauheen vahva tunne et asiat tulee meneen tietyllä tavalla. Toivotaan, niin asioiden kuuluu mennä ja ei olis mitenkään ihmekkään vaikka menis koska mulla kuitenkin on maailman ihanimmat ja parhaimmat ystävät jotka tukee (näköjään) vissiin kaikissa mun päätöksissä ja siitä oon kiitollinen. :) Muutoksia siis tulossa, mutta niistä on ehkä parempi olla vielä toistaseks ihan hipi hiljaa, nää muutokset tulee julki sit kun se on ajankohtasta.. ;D

Palatakseni muuten edelliseen päivitykseen niin pakko nyt tännekin mainita että mun vitutuksen syy EI ole nähtävissä naamakirjasta kenenkään puolelta. Että jos nyt joku LUULI tietävänsä mistä oli kyse niin ei, ei ja vielä kerran ei, ootte hakoteillä.

Mut joo, nyt kuppi teetä ja mietintää. Kivaa alkavaa pikkulauantaita kaikille. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti