torstai 4. marraskuuta 2010

Plop plop ja tok tok..

ei sitte menny taas ihan nappiin tää päivä, ei mitenkään kyllä yllätäkkään.. :'D
Tänään on kyllä ollu suhteellisen ressitön päivä tai sit alan vaan olla niin tottunu? No, joka tapaukses oli ihan jees fiilikset hela dagen ja illalla sit joku kävi mieles mut oli vissiin telepatiaa ku heti pukkas koodia ni ei tarvinu sitäkää ressiä, hyvä poika! =)

Huomenna ois sit luvassa ihmisiä, ihmisiä ja lisää ihmisiä.. Aamusta heti tulee yks frendi sen uusimman tulokkaan kans kyläilemään ja kaffittelemaan ja sitte pitäis muutaman muunki ihmisen poiketa :) Illalla suunnataankin sitte zenin kans kyläilemään ihan uuteen paikkaan ja ns. uuden ihmisen luo, jännittää mutta odotan innolla. :)

Sit täytyis kuitenki huomenna päästä ajoissa nukkumaanki jos sattuu pe olemaan koulua, vaikea sanoa ku ei TAASkaan ole tullut koululta vastausta.. ja sit ku on kuitenki pe-ilta ni senhän nyt tietää että myöhälle menee :) Tälle v-lopulle ei tainnukkaan olla vielä sen kummempia suunnitelmia mut toivon ainaki yhden ihmisen näkeväni, katotaan toteutuuko.. :)

Tänään tuli laitettua taas muutamat kutsut eteenpäin, niitä vaan ei nyt näköjään millään voi hoitaa kaikkia kerralla :D Ja tajusinpa siinä sitte pistää yhden kutsun tän kaupungin ulkopuolelleki.. Oisin niin happy jos onnistuis ja E pääsis tuleen! =)

Mut joo, eipä tästä päivästä nyt oo oikeen mitään kirjotettavaa ku ollu yllättävänki rauhallinen päivä.. esikatselulla ku tsekkas ni pisti silmään "muutamat" hymiöt eli vissiin ihan hyvä mieli, sitä se teettää.. =) Nyt tupakalle ja sit ajattelin pällistää ton uuden Oikeuden edessä - sarjan, kuulosti ainaki ihan hyvältä.. Nati kaikille =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti