torstai 4. marraskuuta 2010

pikasta ennen perjantaita..

Tästä tulee nyt todellinen pikapostaus koska tänään aion oikeesti sammuttaa koneen AJOISSA, mennä sänkyyn pällistään leffan (A Little Thing Called Murder) ja sen jälkeen naisten maailman.. nukkumaan "pääsee" siis aikasintaan 02.20 eli ei siis tänäänkään unta ajoissa mutta onneks huomenna vaan 4.n tunnin päivä, ehtii toivon mukaan ottaa päikkäritkin ennen iltaa.

Olin tosiaan tänään kahvittelemassa ihmisen luona jota en oo ikinä ennen tavannu ja hermostutti niin että vedin matkalla kolme röökiä putkeen, ei sinänsä mitenkään uutta mulle. Pakko sanoa että ressasin turhaan, oli niin huippu ja ihana ihminen että oksat pois! Oon niin ilonen että tavattiin ja toivottavasti tavataan taas kohta uudestaan. :)
Aika meni niin nopeesti ettei huomannutkaan ja kahvia kului, oli ihana huomata että pystyi sanomaan suoraan asioita eikä toinen ainakaan vissiin pitäny outona, ainakaan toosi outona :D Kiitos kivasta illasta. :) Kotiutumisen jälkeen mun rakkaat sekopäät hyökkäski sit tänne ja tuli porukalla pällistettyä bb, kiitos siis myös teille mussut! :)

Mun piti kirjottaa tähän postaukseen jotain kauheen syvällistä mut en nyt kirjotakkaan koska haluan kattoa ton leffan alusta. Jäi tosiaan eilen kattomatta se ohjelma mitä piti kattoa ku ystävä soitti just sillon, mikä tosin ei haittaa yhtään, tuli hyvä mieli ku pystyin ehkä edes vähä helpottaan toisen oloa :) Mut joo, nyt peiton alle relaamaan ja toivotaan että saan ees vähä nukuttuaki vaikka tiukkaa voi tehdä, lääkkeet hukassa ja pitkästä aikaa sellasetki kivut että oikeesti tekis mieli tehdä ite maputaatio, nice. Ehkä huomenna sit luvassa jotain muka-syvällistä settiä ennen viikonloppua, saa nähdä onko tänä viikonloppuna luvassa rauhaa ja rakkautta vai vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Anyway, pitäkää toisistanne huolta sekopäät!
---->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti