perjantai 19. marraskuuta 2010

Kana kynittävänä?

Ois montaki mut ei pysty, ei edes jaksa. Huomenna on perjantai eli Jebou! Tätä on taas odotettu kaikki hurjat 5 päivää :'D Koko viikko on kyl ollu niin samaa settiä tunnista toiseen lukuunottamatta niitä hetkiä ku sekoillu noiden hullujen kans, pygipygi. Mikään, siis oikeesti mikään ei oo edistyny mihkään suuntaan paitsi tietty yhen ihmisen jutut, ja siit ihmisest oonki mega ylpee :) Oon aika usein nykyään ylpee muista ihmisistä.. no, kiva vaan ku voi nähä mihin ihmiset pystyy ku vaan tarpeeks tahtoo :)

Yhtä ihmistä ois kyl pikku hiljaa vähä ikävä. Tai oikeestaan muutamaaki ihmistä mut mut.. en tiä, meni vähä turhan vaikeeks ja aika turhaanki viel..
No, ei auta ku venailla ja kuuluu jos kuuluu. Mähän en voi enää täs kohtaa soittaa vaikka välillä mieli tekiskin. Kuten oon sanonu, osaan olla vaikee ja vittumainen. Se vaan on osa mun luonnetta.

Toista ihmistä ketä haluisin enemmän ku paljon nähä, nään toivon mukaan vloppuna, ainaki siltä näyttäis :)

Ja kolmannestaki vois viel mainita mut nii, oman elämäni Ridge, kuten tonne yhteen blogiin kommentoin, taitaa olla aika mahdotonta.. joskus sit taas..

Vittu miten vaikeeta ja monimutkasta..?!?

Huomenna ois sit tarkotus olla rentsi päivä, katotaan niin tulee jotain perus akuuttia ku suunnittelee oikeen relaavansa.. no eikai nyt aamusta sentään.. Ajattelin aamusta heti pistää pesukoneen pyöriin ja sillä aikaa ku se pyöriin niin kasvo- ja hiusnaamiot vaikuttaan ja kunnon aamukahvit ( toivottavasti hyväs seuras), sit ku kone on valmis niin kunnon pitkä suihku jonka aikana en todellakaan vastaa luuriin vaikka kekkonen soittais :)

Tää nyt oli kyllä tämmönen turhaaki turhempi pika postaus. Ei jaksa liikoja kelailla ja muutenki pitää mennä valmistautuun yöpuulle. Aion kattoa 01.25-02.20 Naisten maailman finaalin ja sit unta pälliin, kerranki suht ajois.. ainaki suunnitelmis. Mut joo kivat alkavat viikonloput kaikille ja älkää sekoilko liikoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti