lauantai 21. toukokuuta 2011

Liibalaaba ja vihdoinki päivitystä..

Jäi vähä se päivittäminen vaikka viime postauksessa kovasti uhosinki heti seuraavana päivänä päivittäväni. Puhelutki jäi siltä päivältä soittamatta mut pääasia et ne jutut tuli hoidettua eilen ja hyvinhän ne meni. Ens syksynä siis koulu jatkuu taas ja maanantaina meen valvomaan perehdytysyön! :)

(kuvassa ystäväni Sanna)

Tästä viikosta sen verran että maanantaina Ystäväni Sanna sai ajokortin, onnea vielä täälläkin kovasti! Lähettiin sit heti Sannan ja Mindyn kans käymään seinäjoella. :) Käytiin Sannan frendin luona kahvittelemassa ja sit porukalla keskustas syömässä ja sit lähdettiinki melkeen heti jo takas kohti Vaasaa. Oli kyllä niin ihanaa vaihtelua, vaikkaki vaan kävästiin mut silti, pääsi hetkeks edes pois tästä kaupungista! :) Vaasassa vaihdoinki sit vaan autoa ja hyppäsin Jennin kyytiin ja suunnattiin sit maakunta matkailulle, perus. :D

(kuvassa Sannan tyttö Mindy, niin sulonen!)

Tiistaina sit Minnan kans oltiin aika reippaita, hoidettiin asioita ja Minna kävi ostaas uuden sohvan, samalla reissulla mä rakastuin niiin yhteen mattoon :D Illallaki oltiin sit viel aika reippaita ku käytiin hakemas talolta tavaroita ja roudattiin ne perille. :) Kahvia tais muuten kulua aika paljon sen päivän aamuna, niinku on kulunu kyl muinaki aamuina tällä viikolla oikeen erikoisen paljon.. :D :)

Muuten viikko on menny aikalailla hengailles, frendejä nähdes ja kahvia litkies sekä toki perus pörräilles.. :D Viime päivitykseen kirjotin että luvassa olis kynsikikkailuja mutta, kuinkas kävikaan.. vaikka olin suunnitellu kovasti tekeväni itelleni ne kynnet vihdoin ja viimein, laittavani jopa tänne sit kuvan niistä.. hah, mäpäs sainki päähäni ihan vaan tsekata pari juttua ajatellen tulevia babyshowereita jotka sysselle aion järkätä ja siinähän sit vierähtiki heti muutama tunti.. Aamuyöllä 4-5 välis taisin vihdoin luovuttaa siltä erää ja painua nukkumaan. Kynnet on siis edelleen tekemättä mut saa nyt ollakin kerta maanantaina sit töihin. :)

No joo, tässä nyt oli edes jotain päivitettynä. Myöhemmin tai huomenna sit ehkä taas lisää ku enhän mä edes enää muista mitä olin alunperin tänne kirjoittamas.. Paitsi et niin Ihanaa! viime lauantaina mulla oli kans vieraita kun JauJau, Marjo ja ihana Mariella kävi täälä kyläilees! Oli kiva nähdä piitkästä aikaa niitäkin! :) Tällä viikolla on kans tullu nähtyä niin paljon ihania ihmisiä että.. :) Nyt lisää kahvia ja Avonin tilausta näpyttelemään ja sit jos vaikka heittäis pikapakkelit naamariin ja vaikka liikahtais johonki kerrankin ajois näin lauantain kunniaks :D

Laitan vielä uuden kyselyn tohon reunaan nyt samalla joten vastatkaahan samalla kun käytte näitä lukemas, ainoastaan yksi napin painallus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti