lauantai 7. toukokuuta 2011

Pikainen lauantai päivitys!

Mulla olis vuorossa "päivä 7 - paras ystäväni" ja joo tiedän, on tullu vähä päiviä väliin etten oo päivittäny, mutta jätän sen nyt tänäänkin väliin koska en tiedä vielä millaisen päivityksen siitä haluan. Samaten oli tarkotus jo eilen kirjoittaa siitä torstaista mutta päätin etten kirjoita siitä vielä ennen ku saan juteltua yhden ihmisen kanssa koska uskon että sillä on sanansa sanottavana kans.. :)


Eilinen meni, jälleen kerran, aikamoiseks pykimiseks ja vasta puol yhen aikaan yöllä päästiin liikkeelle. Tarkotus oli käydä kyläilemäs vaikka ja missä mutta olin niiiin laiska (ja koukussa mahjongiin) että lähtö viivästyi. :D No, oltiin kuiteskin pörräilees Jennin, Systerin, Pukun ja Larsin kans :) Mitään kummempaa ei ollu, käytiin moikkailees kavereit ja selvis yks asiaki siinä samalla :) Kuviaki tuli räpsittyä jonku verran mut niistä kovin moni ei ollu julkasu kelposia :'D Sain eilen lisäks hyviä uutisia mut ens viikolla selviää enemmän eli ei siitä vielä sen enempää, ei nuolasta ennen ku tipahtaa vai miten se meni. :)

Tää päivä on menny hengailles. Himas löhötessä ja sit oltiin takapihalla grillailees ja nauttimas auringosta Jennin, Taijan, Pukun, Yhden naapurin ja tietty varamamman kans, joka oli muuten tehny yyyber hyvää salladia! Nam! :)
Grillauksen jälkeen oli PAKKO ottaa "pienet" päikkärit jotka venyiki sit taas yllättäen niin että sinne meni Tiina Jylhän kauneusklinikkaki sivu suun. :S Nyt sain äsken jopa käytyä suihkus ja sit oli pakko tulla edes jotain tänne raapustaan ettei taas koko viikonlopulta jää päivitykset väliin.. mut joo, nyt röökille ja sit pika sminkkaukset ja sit pällisteleen mitä täs kaupungis tapahtuu tänä yönä. :)

Ps. tälle illalle olis ehkä yks toive.. toivotaan parasta.. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti