torstai 26. toukokuuta 2011

tsippadappa :)

En sit keksiny mitään muutakaan otsikkoa :D En tosiaan eilen päässy päivittämään vaikka olisinki halunnu. Blogi tai google-tili tai mikä ikinä nyt olikaan alkoi vaatia sähköpostin vahvistusta ja tättärää, arvatkaa olinko unohtanu salasanan?!? :D Oon täs nyt sit hermoillu koko eilisen ja tän päivän ja nyt si loppujen lopuks tajusin miten saan homman pelittään, onneks! :)


Ma-ti olin siis tekemäs perehdytys-yön uudes paikas ja tykkäsin kovasti. Tiistai meni sit enimmäkseen nukkuessa ja hermoillessa ku en saanu koulun(kaan) sähköpostia auki että olisin voinu pomolle laittaa sähköpostia. Ajattelin sit tänä aamuna alottaa uuden taistelun DB vs. sähköpostit mut aamulla ku heräsin mua odotti pomolta tekstari lyhennettynä "tykkäsitkö ja tuutko huomenna tekeen työsopparin, kiitos. Voisin muuten tarvita sua sit heti keskiviikkona yöhön (eli tänään)" :) No, kävin sit pienen tekstariväännön et mikäs päivä se vuoro olikaan sillä ihmisellä kenen vuoron nyt meen tekeen ja hetken päästä tuli sit viesti "sori :D olit oikees, sulla to-pe yö!" Eli huomenna nyt sit allekirjoittaan työsopimus ja samantien illalla tekeen eka yö yksin, vähä jännittää mut eiköhän se hyvin mee.. :)

Ois ihan hirveesti kirjotettavaa mut nyt alkaa oikeesti kooma oleen jo sen verran kova et ehkä painun vaan suosiolla sänkyyn ja jatkan sit taas vaikka huomenna nyt kun kerran tää blogikin taas pelittää.. *koputtaa puuta*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti