keskiviikko 11. toukokuuta 2011

yli 2000 käyntiä!

Wow! Eilisen kirjotuksen jälkeen kävijätilastot paukku ja isosti ylöspäin! Kiva juttu varsinki ku aihe oli oikeasti tärkeä, vaikkakin mulla tais jäädä ne parit tärkeät pointit kirjottamatta. Jokatapauksessa kiva jos jengi pysyy mukana ja käy näitä lukemassa, aion jatkossakin kirjottaa välillä tollasista ns. oikeista asioista omien kuulumisien lisäks. :) Nii ja toki tietty ois nice (jaksan tätä jaagaa) jos vielä kommentoisitte, ihan mitä vaan: mistä tykkäätte, mitä vois muuttaa, mistä haluatte että kirjotan.. ihan mitä vaan mitä ikinä haluatte :)

Eiliseen kirjotukseen voisin lisätä vielä sen verran että saa nähdä kehuinko yhtä tahoa liian aikasin.. no, huomenna meen moikkaan kaveria niin ehkä sit selviää lisää.. mulle pääasia on nyt se että frendi saa apua ja toivon mukaan tulee kuntoon, oot mun mielessä ihanuus! :)



Tää päivä meni melkeen kokonaan kotona ollessa. Nukuin pitkään (kuinkas muuten tällä unirytmillä..) ja sit heräsin ku systeri paukkas kaffille :) Siitä ei mennykkään kauaa ku myös mun ystävä Nora tuli käymään hakemaan tilaustaan ja teekupilliselle. Noopalainen toi mulle tullessaan kokeiluun kolmea eri suuvettä niiden töistä mitä en oo vielä ikinä testannu ja voi jeesus että en tienny että voin innostua sellasestakin asiasta noin paljon! :D Siinä sen näkee että vaikka oonki suuruudenhullu niin sit tommoset pienet asiatki saa iloseks, varsinki ku tosta ei ollu aiemmin ollu puhetta vaan se tuli sillee "hei kato mitä toin sulle".. tää on niitä "ajatus on tärkein"-juttuja jotka tekee iloseks! :) Ja kyllä, iloitsen nyt siis suuvesistä :D Kiitos Noopa, minä ja mun hammaslääkäripelkoiset hampaat kiitetään! :D :)


Jossain kohtaa sit Jenniki paukkas tänne töidensä jälkeen ja siinä sit vaan hengailtiin tekemättä yhtään mitään, taaskaan. Kovasti kyllä jopa ääneen suunnittelin että pitäis tehdä kunnon kevätsiivous ku alkoi taas kaikki romut ja pahvilaatikot tökkiä ja pahasti mut kuinka ollakkaan, pelkäks ajatukseks jäi.. jos sit huomenna? :D Illalla kävin sit jopa sen verran "ulkona" et käytiin abc.llä kaupassa ja sit tulinki samantien kotia. Kahvittelin tos sit jo tavaks muodostuneet yökahvit naapurinpojan kans ja pällistin Martinan ja Eskon ja nyt sit vaan jumin ja kelaan et mitähän sitä tekis kun ei taas väsytä yhtään.. Jos nyt röökillä aloittais? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti