tiistai 24. toukokuuta 2011

Morgon!


Syy miks kirjottelen kerranki jo heti aamusta on se että tosiaan kotiuduin just tossa tunti sit yövuorosta. Kyseessä oli perehdytys-yö täysin uudessa paikassa jossa toivon mukaan alan nyt sit valvomaan mikäli kaikki menee hyvin ja päästään pomon kanssa yhteisymmärrykseen.. nyt siis kaikki peukut pystyyn! :)


Yö meni aika kivasti. Perehdyttäjänä oli mun frendi Noora joten jutskailtavaa riitti ja siks aikaki meni ihan suht nopeesti. Väsy ei kerinny oikeestaan ees iskee kovin pahasti vaikken ookkaan aikoihin ollu valvomas, pahimmat oli tietty taas 3-5 välillä olevat tunnit mut neki meni yllättävän helposti :) Muodolliset haukotukset nyt tuli aika ajoin mut niitähän nyt tulee aina tiettyihin kellon aikoihin oli sit töissä tai ei.. Aamun kitu-tuntiki kului muuten yllättävän nopeesti :D Oon kaikinpuolin tyytyväinen tohon yöhön vaikkakin aamulla oli pientä jännitystä havaittavis mut se nyt oli odotettavis ku kyseessä oli kerran "uus paikka ja uudet kujeet".. No, onneks tekemällä oppii ;) Kiitos vielä tätäki kautta Nooralle hyvästä perehdytyksestä! :)


Sitte muihin juttuihin! Elikkä, laitoin kyselyn mistä aiheesta haluaisitte lukea (ootte laiskoja vastaamaan) ja jo noiden vähäistenki tulosten + suullisesti kuultujen pyynnöstä johtuen, kyllä, sekä kynsilakka- että kosmetiikka päivityksiä on luvassa! :) En uskalla vielä sanoa tarkkaa päivää koska päivitys tulee koska tuun tarviin pakkelipurkkien läpikäymiseen ehkä jonku apua, niitä kun on kertyny jonku verran.. ;D Kynsilakkoja kävin jo yks ilta läpi ja huomasin että niitä oli yllättävän vähä, vielä. Lisää on tietty tulossa, varsinki nyt kun oon hurahtanu nimenomaan kynsilakkoihin oikeen kunnolla.. :D Mutta joo, jonku näköstä kynsilakka/kosmetiikka päivitystä on tulossa siis heti kun saan aikaseks järjestellä purkit ja purnukat.. kynsilakkapostausta uskaltaisin melkeen veikata ilmestyväks joko loppuviikosta tai ens viikon alusta.. kun uudet kynsilakat vaan nyt tulis Avon tilauksen mukana.. ;)

Mutta joo, eiköhän tässä nyt ollu päivitystä taas hetkeks, nyt lisää kahvia ja tupakalle ja sit vois ehkä vihdoin tilailla vähä kesävaatteita, eikös ne niitä helteitä jo pian ennustanu saapuvaks..? Hope so! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti