maanantai 16. toukokuuta 2011

Sydänääniä...

En jaksa nyt kirjottaa v-lopusta sen kummemmin vaikka kirjotettavaa oliski mut tosiaan viime yönä jouduttiin käydä polilla ku syssellä alko olla hirveet kivut. Koko päivän oli sattunu ja oltiin kelattu et onkohan issias.. jossain kohtaa illalla se ja Pukku tuli sit tänne ja samalla hetkellä mä jo googlettelin ennenaikasen synnytyksen oireista ku oli tullu vahva tunne ettei ehkä ookkaan issias..

No, mentiin sit tosiaan polille jossa hoitaja soitti yhden puhelun ja suoraan synnärille. Sysse meni sit tutkimuksiin ja me jäätiin venaileen. Ei menny kauaa nii alettiin kuunteleen et mitäääs, ja jep, pikkusen sydänäänethän ne sieltä tutkimushuoneesta kuului!!! :) Oli oikeesti kyl niin semmonen wau-hetki! Samaan aikaan oli huoli et mitä oikeen tapahtuu ja sit ku kuuli ne tasasesti hakkaavat pienen pienen sydämen äänet, niiin parasta! :)

(kuvassa: ihana sysse, rv 30+6)

Sysse joutui sit jäädä yöks sairaalaan ku oli supistuksia ja cervix oli lyhentyny mut onneks ovat molemmat kunnos, sysse ja pikkunen hörköläinen! :) Tuli kyl tosta niin jännitystä viikonloppuun ku koko yön oli huoli ja jännitys et joko se pikkunen sieltä oikeesti tulee, me ku oltiin viel koko päivän maalailtu piruja seinille että se syntyyki jo nyt.. no, säikähdyksellä selvittiin kaikki ja pikkunen on edelleen masuasukkina omassa pienessä yksiössään. Toivottavasti malttaa nyt vielä hetken.. :)


Muuten v-loppu meniki sit hengailles, ajelles ja kavereita nähdes. :) Tänään ilta meni matsia kattoessa ja jos joku ei oikeesti oo vielä kuullu niin herranjumala: SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI!!!! :D Käytiin hetki sit vielä ajelees ja torilla käppäilees ja täytyy sanoa et tää kaupunki ainaki on ihan sekasin!!!!! Jengiä oli ku pipoa, porukka juoksenteli ja halaili toisiaan, autoja oli ruuhkiks asti ja kaikki vaan tööttäili. Torilla porukka tanssi, juoksi letkas, kiipeili torilla olevien grillien katolle, nakuili, laulo ja riehui. Joku heitti torille kans jonku mega savupommin tyyliin ja se savupilvi oli ihan helvetin iso mut siel savun keskelläki jengi vaan lauloi ja bailas, mahtava meininki!!! Käytiin ennen kotiutumista sit vielä abc.llä ja sinne tuli muutaman hengen porukka minkä yks poitsu oli kietoutunu Suomen lippuun ja pikkusen tuli sellanen kutina et muuta "vaatetusta" sillä ei sit ollutkaan.. :D

Mut nyt DB kuittaa ja painuu pikkuhiljaa untenmaille mikäli tää fiilis ei estä unentuloa.. :D Huomenna kutsuuki sit ehkä Ääsjoki et illalla sit lisää päivitystä. Hyvää yötä Suomi, maailmanmestari 2011!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti