maanantai 23. toukokuuta 2011

No drama..?

Ja voi video, heti KOLMAS päivitys perään! Tajusin etten maininnu tästä päivästä mitään ja sitähän ainaki tietyt ihmiset odottaa.. ;)

Tää päivä meniki sit kokonaan kotosalla. Nukuin myöhään ja kahvittelin ja hengailin Jennin, Syssen, Pukun, Laurin, ja Nennyn kans ja sit myös Jere kävi kääntymäs. :) Kahvia on kulunu ja tupakkaa on palanu mut mitä pienistä! Ilma on ollu ihana ja vitutuski alkoi vasta tos illemmalla..

Siitä ei sen enempää vaikka jotkut ihmiset ehkä jo odottiki että tänne avaudun, ainaki siitä päätellen et heti ku päivitin face-statukseeni että paska fiilis niin tänne blogiin alko ihmisryntäys.. :D Sori mut täältä ette nyt tällä kertaa lisäinfoo saa, kyse on kuitenki asiasta/asioista joista jo muutenki jauhetaan ympäri kyliä joten päädyin olemaan ihan vaan itekseni vittuuntunu.. Olipa typerästi ehkä nyt ilmastu.. :D No mut siis lyhyesti, vituttaa ja paska fiilis tietyistä jutuista johtuen mut en nyt ainakaan toistaseks halua niistä enempää jaagata kun korkeintaan ihan vaan harvojen ja valittujen, oikeiden ystävien kans joten senki takia kaikenmaailman utelut voi jättää väliin.. Muutenki sain jo puhua mulle tärkeen ihmisen kans asiasta ja se tosiaan tajuaa.. siitä puhelusta tuli parempi olo, kiitos siitä. :) Lisäks tein Avonin uuden tilauksen ja harrastin siinä samalla lohtushoppailua, siitä taas ei tullu parempi olo mutta saanpahan mm. uusia kynsilakkoja ;) Joten eiköhän tää paskafiilis nyt tästä mee ja asiat selviä sit kun on sen aika jossain kohtaa ihan ilman sen kummempaa show.ta ja draamaaki joten.. Tack o adjö. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti